Samenwerking Sociale werkplaats Delta en Middelkoop Duiven

21 juni 2012  |   Nieuws

Logistiek dienstverlener Middelkoop uit Duiven en Sociale werkplaats Delta, starten samenwerking  binnenstadsdistributie in Zutphen.

Binnenstadsdistributie staat vandaag de dag bovenaan de agenda’s van overheden en winkeliers. Continu wordt gezocht naar oplossingen om goederenstromen naar de binnensteden zo efficiënt en CO₂neutraal mogelijk uit te voeren. Middelkoop en Delta hebben besloten de gezamenlijke doelen met betrekking tot duurzame distributie en maatschappelijk verantwoord ondernemen met elkaar te verenigen en hebben op 1 maart 2012 de samenwerking voor het centraliseren van goederenstromen bekrachtigd.

Middelkoop zal in het vervolg de zendingen die zij normaal zelf in de Zutphense binnenstad leverde, lossen bij Delta waarvandaan vervolgens de zendingen door medewerkers van Delta in een elektrisch voertuig worden geladen en bezorgd in de binnenstad. Door middel van het bundelen van zendingen en door middel van het werken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, wordt samengewerkt aan duurzaamheid.

 

geen reacties.

Werken bij Middelkoop